Smacznie i zdrowo!

Niedawno nawiązałam współpracę z firmą http://www.tradismak.pl/. Otrzymałam od nich - Zestaw promocyjny "Singiel"

Szynkowar to sprytne urządzenie, dzięki któremu szybko i łatwo można zrobić własną wędlinę w domowych warunkach. Zestaw promocyjny zawiera szynkowar Singiel o pojemności 900g wraz z termometrem, przyprawami i mieszanką peklującą.





Zawartość zestawu:


1 szt. Szynkowar Singiel - Szynkowar idealny dla samotnych. Wymiary praski w.10 cm x sz.9 cm x dł.14,5 cm..
1 szt. Termometr analogowy - Solidnie wykonany ze stali nierdzewnej do pomiaru temperatury wewnątrz wyrobu w czasie gotowania, pieczenia, smażenia itp. Termometr może pozostawać w piekarniku, w garnku lub wędzarni przez cały czas obróbki termicznej.
1 szt. Solo Smak Kebabczeta a 40 g - Orientalna mieszanka przypraw do kababu. Charakterystyczny bułgarski smak typowy dla mielonych podłużnych kotlecików pieczonych na grillu we wszystkich kurortach słonecznego wybrzeża Morza Czarnego
1 szt. Natura Smak John a 40 g - Szczególne polecamy tę przyprawę do wyrobów z mięsa drobiowego: kurczaków, gulaszu, steków i kotletów. ale także do doprawiania golonki wieprzowej gotowanej, pieczonej
1 szt. Natura Smak Szeherezada S a 40 g - Bardzo smaczna kompozycja przypraw grubo zmielonych z solą  do mięs pieczonych na rożnie i na patelni a także do boczku pieczonego, golonki, kurczaków, gulaszu, steków, kotletów i innych mięs
1 szt. Żelatyna  spożywcza a 120 g - Białko zwierzęce z kolagenu. Rozpuszcza się w gorącej wodzie a w zimnej pęcznieje 10-cio krotnie. Polecamy do  "prasowanek" z szynkowara. Żelatyna do klisz filmowych, kosmetyków ... ONA JEST WSZĘDZIE !
1 szt. Peklosmaczek K a 80g - Sól peklująca (sól kuchenna + nitryt) do peklowania mięs na sucho: kiełbas, "prasowanek", salcesonów, golonek, rolad i innych wyrobów mięsnych.
1 szt. worki foliowe 30x30 - Worki foliowe to opakowanie, które zabezpiecza wyrób przed zepsuciem, wysuszeniem lub zmianą smaku i zapachu.

Gratis: 1szt. Natura Smak Rozkoszna 40g - Czosnek granulat, czosnek grys, i dużo czarnego pieprzu ... Niezwykłe połączenie czosnku w różnych gatunkach i granulacjach z dużą ilością pieprzu czarnego w przepołowionych ziarnach... jednym słowem : "niebo w gębie" !

Już niedługo pojawią się ciekawe przepisy. A może wy macie jakieś sprawdzone i chcecie się ze mną podzielić :)

1 komentarz:

Edyta Granda pisze...

hmmm, chyba warto zaopatrzyć się w taju sprzęt :)

Copyright © 2016 Po drugiej stronie czasu , Blogger