Szparagi w szynce z chrzanem

Potrzebujemy
10 plastrów szynki konserwowej
20 szparagów konserwowych małych
sos:
majonez
chrzan tarty



Sos: wymieszać dwie części majonezu z jedną częścią chrzanu np: 2 łyżki majonezu + 1 łyżka chrzanu 


Plastry szynki posmarować sosem−ilość sosu wg uznania, na to ułożyć szparagi (2szt) − zwinąć w rulon.














Ułożyć wszystkie na półmisku SMACZNEGO:)


2 komentarze:

Edyta KN pisze...

Fantastyczna przystawka,z pewnością by mi zasmakowało,na pewno zrobię, przyjemny blog,pozdrawiam ciepło. (nogawkuchni.blogspot.com)

Agnieszka Woźniak pisze...

Tez robię takie ruloniki tylko z krem Delicante i świeżą rzodkiewką...mąż uwielbia ;-)

testowanie-po-ekranie.blogspot.pl

Copyright © 2016 Po drugiej stronie czasu , Blogger